TITI LAST is een jong innovatief bedrijf dat wil staan voor kwaliteit, resultaat en klantvriendelijkheid. Met jarenlange ervaring op het gebied van uiterlijke verzorging en cosmetica opende Tim Last in Maart 2020 de salon in Den Haag.

TITI LAST is een merk, en bij een merk draait het om beleving. Bij ons is iedereen welkom en moet zichzelf kunnen zijn. Dat gaat bij ons van nature en daarin blinken wij uit. TITI LAST zoekt de verbinding op met collega’s in het vak en wil hen ook een podium bieden in de zaak, waarin je precies dat doet wat helemaal bij je past. Bij ons werkt dan ook iedereen op zzp basis en huurt zijn of haar eigen werkplek. Bij ons staat het leveren van kwaliteit altijd voorop. Daarom werken wij met hoogwaardige apparatuur en met de mooiste, gerenommeerde merken die innovatieve producten ontwikkelen.

Dankzij ons team, ervaring en samenwerkingen, gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek kunnen wij iedereen steeds beter van dienst zijn. We vinden het belangrijk echt iets voor mensen te kunnen betekenen. Onze gediplomeerde haarexperts en huidspecialisten verstaan hun vak. Wij zien, luisteren, voelen, analyseren en behandelen met een persoonlijke touch. We beseffen ons dat het uiterlijk veel impact kan hebben op de kwaliteit van leven en daarom is alleen het beste goed genoeg voor ons. Bij TITI LAST zijn wij gepassioneerd over ons vak, trots op de prachtige behandelingen & producten, en willen wij al onze gasten helpen hun persoonlijke doel te bereiken.


Team

Tim Last

Haarexpert & huidspecialist.

Robin

Schoonheidsspecialiste.

Mimi

Gastvrouw