Haarexpert

Jill

Den Haag
070 201 70 39
info@titilast.com
www.titilast.com

Na mijn kappers diploma gehaald te hebben ben ik in 2016 aan het werk gegaan bij Martin Willems Hair Art. Van Martin heb ik vele trainingen gehad, cursussen gevolgd en we hebben samen zelfs demonstraties gegeven. In 2020 ben ik bij HaarOokVoorHem aan het werk gegaan. Ook daar heb ik weer enorm veel geleerd, vooral als het aan komt op kleuren en highlights.

Eind 2023 kwam ik op het idee om voor mij zelf te beginnen als zzp’er. En daar ben ik dan, een nieuw hoofdstuk begint voor mij bij TITI Last.

Ik ben er van overtuigd dat kijken naar iemands gezichtsvorm het aller belangrijkst is om een passend kapsel te creëren. Ook vind ik het kijken naar lichaamsbouw, huidskleur en kledingstijl iets om rekening mee te houden voor het maken van het perfecte plaatje.

Je kunt bij mij terecht voor het knippen van mooie zachte lagen in lang haar, of bijvoorbeeld een heerlijk dramatische blow-out. Maar ook voor het knippen van korte coups of wilde krullen. Wat je ook wil, en wie je ook bent, Ik verwelkom je graag in mijn stoel om samen met jou het beste uit jou kapsel te halen.

Tot snel xxx

(Dit was m dan)
Groetjes,
Jill

Mijn collega’s

Tim Last

Haarexpert & huidspecialist

Robin

Haarexpert & huidspecialist

Gwen

Haarexpert

Mimi

Gastvrouw