TITI LAST werkt samen met onderstaande merken voor een optimaal resultaat. Klik op een merk voor meer informatie.


KEVIN.MURPHY

THE CHOICES WE MAKE
KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Kevin Murphy ontwikkelt performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

SKINCARE FOR YOUR HAIR
De basis voor al onze washes, rinses, treatments en styling producten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten gecombineerd met innovatieve skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. We vermijden stoffen zoals sulfaten en parabenen. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten, omdat juist deze mild zijn voor het haar en de hoofdhuid. Het resultaat: gewichtloze haarproducten die langdurig presteren, het haar stevigheid geven en bovendien parabeen- en sulfaatvrij zijn.

CRUELTY FREE
PETA staat voor People for Ethical Treatment of Animals en is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld. De organisatie richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Ze komen op voor elke vorm van dierenmishandeling. PETA gaat alleen samenwerkingen aan met bedrijven die op een diervriendelijke manier produceren.

KEVIN.MURPHY test alleen op modellen en niet op dieren. Sinds 2011 is Kevin Murphy dan ook peta approved!

ECO FRIENDLY
De natuurlijke ingredienten die Kevin Murphy in de haircare lijn gebruikt, worden op een andere manier verkregen die zo min mogelijk schade leveren aan het milieu. We kiezen in onze zoektocht voor bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken. Samen creeren wij veel afval. Wij willen hierop een verantwoorde manier mee omgaan. Al onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ze zitten voornamelijk in rechthoekige verpakkingen. Dit doen we niet voor niets. Door onze producten in deze vormen te verpakken past er enerzijds meer inhoud in, anderzijds gebruik je minder materiaal


Olaplex

DE KRACHT VAN OLAPLEX.
Het enige gepatenteerd systeem die extreem beschadigd haar herstelt – verandert droog, poreus haar in zacht, glanzend en sterk haar.

OLAPLEX BEHANDELING: IN DE SALON EN VOOR THUIS
Onze eenvoudige drie stappen systeem bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Je kunt Olaplex gebruiken om beschadigd haar te herstellen of voeg het toe bij een andere behandeling om haarbreuk te voorkomen.

NO.1
BOND MULTIPLIER®
BEGIN HET HERSTELLEN
Deze geconcentreerde eerste salon stap herstelt gebroken disulfide verbindingen in het haar en begint het proces van schade te voorkomen en schade te herstellen.

NO.2
BOND PERFECTOR®
PERFECTIE NASTREVEN
Onze tweede salon stap gaat verder met het herstellen en opnieuw opbouwen van de resterende gebroken verbindingen om je te verzekeren van het sterkste, meest glanzende en gezondste haar mogelijk.

NO.3
HAIR PERFECTOR®
HERSTELD, BESCHERMT EN VERSTERKT.
Onze wereldwijze best-seller! Een thuis behandeling die haarbreuk vermindert en het haar zichtbaar versterkt. Gebruik wekelijks.

NO.4
BOND MAINTENANCE SHAMPOO®
VERSTERKT, HERSTELD EN REPAREERT.
Gezond haar is mooi haar! Onze voedende + reparerende shampoo maakt het haar gezonder na elke wasbeurt. Gebruik elke wasbeurt.

NO.5
BOND MAINTENANCE CONDITIONER®
HYDRATEERT, REPAREERT EN VERSTERKT.
Onze hoog voedende conditioner repareert het haar zichtbaar en maakt het haar sterker dan ooit. Gebruik na elke wasbeurt.


COLOR.ME

FASHION & SESSION WORK BLENDED IN COLOURS
COLOR.ME is een kleurlijn met glanzende en multidimensionale haarkleuren ontstaan vanuit Kevin Murphy’s visie om session werk en fashion samen te brengen. Wat er in de tube zit, is net zo belangrijk als de kleur die wordt gecreëerd. Daarom proberen we een haarverf te creëren die voor het milieu en onze klanten minder schadelijk is.

PPD- EN AMMONIA VRIJ
COLOR.ME is een parabeen-, PPD- en ammoniavrije kleurlijn op basis van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en is bovendien cruelty free. We vervangen waar mogelijk chemische stoffen voor natuurlijke ingrediënten. De basis van COLOR.ME bestaat dan ook uit ingrediënten zoals honing, shea boter, aloë vera en granaatappel. Daarnaast maakt COLOR.ME gebruik van de innovatieve Molecular Couple Guarantee technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat alle moleculen gekoppeld worden waardoor er minder kans is op kleurvervaging, allergische reacties en het beschadigen van het haar en hoofdhuid.

Ingrediënten
Ieder ingrediënt heeft zijn eigen functie. Honing bevat aminozuren en proteïnen die het haar opbouwen en versterken. Shea boter herstelt en versterkt het haar van binnenuit. Granaatappel is een sterk antioxidant met een anti-aging eigenschap. Het beschermt tegen kleurvervaging en biedt UV-bescherming. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat COLOR.ME zacht is voor het haar en de hoofdhuid.

TAILOR MADE COLOURING
Met COLOR.ME ga je back to basic. COLOR.ME bestaat uit een compact fashion forward portfolio van 79 kleuren die allemaal met elkaar gemengd kunnen worden en zorgen voor natuurlijk ogende multi-tone resultaten. De kleurlijn bevat een high lift serie, een speciale clear en boosters en toners die stylisten volledig de creatieve vrijheid geven. Het is een kleurlijn geschikt om tailor made kleuren te maken. De cream activators bepalen het vermogen van de kleur. Van grijsdekking, permanente of een verhelderende kleur, COLOR.ME stimuleert en inspireert stylisten om creatief aan de slag te gaan.


PRESCRIPTION

Next level huidverbetering voor iedereen.

We geloven niet in one-size-fits-all producten. Iedere huid en levensstijl is anders. Met prescription maken Soap Treatent stores en TITI LAST het mogelijk iedereen direct een gepersonaliseerd huidadvies te geven. Hoe werkt dat? Bij het maken van een treatment afspraak bij TITI LAST krijg je een uitnodiging om de unieke smart beauty quiz in te vullen. TITI weet dan meteen welke ingrediënten in welke doseringen jouw huid nodig heeft en zal dit voorafgaand aan jou afspraak samen met jou bespreken.

Prescription biedt een collectie van science based actives en vehicles, die je kunt mixen & matchen zodat je zelf je professional skin improvement creëert.

Wat is een active?
Actives zijn fluids met een hoge concentratie van één werkstof, die er op gericht is een huidprobleem gericht en snel aan te pakken. Glycolic acid 10%, mandelic acid 20%, salicylic acid + azalaic acid 7%, retinol palmitate 3.7%, ascorbic acid 20% en meso cocktail. Door de actives te mixen & matchen met een cleanser of een cream creëer je de beste treatment voor jouw huid.