Een TCA (Trichloorazijnzuur) Peeling is een diepe chemische peeling wat de huidstructuur helpt verbeteren, de huidteint egaliseert en oneffenheden vermindert. Deze peeling kan worden ingezet bij dieper liggend pigment, grove huidstructuur, fijne lijntjes en heeft een anti-aging effect. Het verbetert de huidconditie door de stimulatie voor het aanmaken van jonge nieuwe huidcellen.

Peeling: Before the treatment

Voorafgaand aan de peeling is het van belang dat je 4 tot 6 weken geen blootstelling aan de zon hebt gehad. Daarnaast adviseren we om 1 week voorafgaand aan de behandeling geen self tanning te gebruiken.

After the treatment

Na de peeling kan je huid wat rood zijn en wat trekkerig aanvoelen. Enkele dagen na de behandeling gaat de huid ‘barsten’ waarna je een aantal dagen zult vervellen. Na het vervellen kan de huid wat droog zijn, het is van belang om je huid goed te hydrateren. De huid heeft gemiddeld een week nodig om te herstellen, om dit proces te bevorderen adviseren we hydraterende producten en is het van belang een SPF te gebruiken.

Results

Afhankelijk van de sterkte van de peeling varieert de interval van 4-8 weken. Laat je adviseren door een van onze specialisten om een behandelplan op te stellen.
Do’s & don’ts

  • 4-6 weken voorafgaand aan de behandeling beperkt zonblootstelling of zonnebankgebruik
  • 1 week voorafgaand aan de behandeling geen gebruik van self tanning
  • 24 uur na de behandeling geen sauna, lang warm bad of intensieve workout

Good to know

Een peeling kan ingezet worden bij alle huidtypen op alle leeftijden doordat deze specifiek kan worden aangepast op jouw skin concerns!

Peeling Details Prijs
TCA peeling €95,-