Wist je dat maar weinig mensen een huidverzorgingsroutine hebben die daadwerkelijk is afgestemd op hun huid?

Wij kunnen een zorgvuldige analyse maken van uw huidconditie en type, waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

De conditie van je huid kan door verschillende interne en externe invloeden veranderen. Hormonale veranderingen, ziekte, medicijngebruik, stress, bepaald eten of drinken, roken, je slaappatroon zijn slechts een greep uit de factoren die van invloed zijn op de conditie van je huid.

Naast een analyse van je huid, kijken we daarom ook naar je levenstijl, achtergrond & huidverzorgingsroutine.

Waar kijken we precies naar tijdens een huidanalyse?

We analyseren verschillende lijnen, rimpels en plooien die zich beginnen te vormen naarmate je ouder wordt: Voorhoofdlijnen, fronslijnen, periorbitaal (rond uw ogen), nasolabiale plooi (glimlachlijnen) en marionetlijnen (mondhoek)

We kijken naar de gladheid en gelijkmatigheid van de huid door natuurlijke pigmentatie, zoals sproeten en verkleuring op je wangen te bekijken – het gebied dat het meest wordt blootgesteld aan UV- en omgevingsschade.

We kijken naar je glans. Deze wordt meestal beïnvloed door het vochtgehalte, rimpels, poriën, eventuele roodheid en zichtbare vlekken.

We zoeken naar de aanwezigheid van vergrote poriën aan weerszijden van uw neus, die kunnen ontstaan door een vette huid, droge plekken, mee-eters of een verslapte huid.

Hierna reinigen we de huid en worden creme’s aangebracht afgestemd op jouw huidtype, om vervolgens het voorgestelde behandelplan vrijblijvend door te nemen.

Huidanalyse is gratis en vrijblijvend.

Behandeling Prijs
Huidanalyse € 0