Heb jij al een aantal jaren ervaring als haarstylist(e) en ben je toe aan een nieuwe leuke uitdaging waarbij je de switch wil maken naar een professionele zelfstandig ZZP’er? Zonder grote risico’s en investeringen. Wil je je eigen werkdagen,tijden bepalen én meer verdienen? Of Ben jij al een zelfstandig ondernemer en ben je “voor jezelf en je klanten” opzoek naar een nieuwe werkplek?

Dan is TITI LAST de juiste match voor jou.

Bij ons werk je niet in loondienst maar je huurt een werkplek in onze warme salon met huiskamergevoel in het hippe Zeeheldenkwartier van Den Haag. Ondanks dat we freelancers zijn vinden wij het belangrijk om een team gevoel op te bouwen en samen een succes van de salon te maken.

Binnen een onderneming zijn er achter de schermen dingen die geregeld moeten worden om tot succes te komen. TITI ondersteunt en faciliteert jou achter de schermen, zodat jij je kunt richten op het belangrijkste voor jou, je klanten.

Zoek je een werkplek en ben je starter of langer actief als zelfstandig ZZP’er en wil je een samenwerking met TITI LAST. Lees dan de info in bovenstaand menu,

Groei je met ons mee?