Behandelingen

Soms wil je gewoon even ontsnappen uit de drukte. Kom tot jezelf tijdens een heerlijke ontspanningsmassage in Den Haag. De massage werkt relaxend en zorgt ervoor dat je je fysiek, mentaal en emotioneel beter voelt.

Behandeling Details Prijs
Ontspanningsmassage
Rug, schouders, nek, armen
30 min. € 30,00
Ontspanningsmassage
Rug, schouders, nek, armen
60 min. € 60,00
Ontspanningsmassage Deluxe
Rug, schouders, nek, armen
Scrub
30 min. € 35,00
Ontspanningsmassage Deluxe
Rug, schouders, nek, armen
Scrub
60 min. € 65,00

Ben je op zoek naar een ontspanningsmassage in Den Haag? Bij TITI LAST in het Zeeheldenkwartier staan de massages in het teken van zorg en rust. Een ontspanningsmassage is ideaal als je stress ervaart of gewoon wanneer je lekker wil genieten. Zien we je snel in onze salon in Den Haag?

Uniek: stel je eigen massage samen

Een massage op maat

Een ontspanningsmassage brengt en houd je in balans. Maar ontspanning is voor iedereen anders. Intensiteit en geur zijn daarbij erg belangrijk. Daarom mag je bij ons zelf kiezen hoe je je massage wil.

Wil je een stevige massage om te helpen bij spierklachten? Kies dan voor een sportmassage.

Heerlijk rustig of lekker stevig. En alles er tussenin. We masseren je met de intensiteit die jij het fijnste vindt. Ga je voor langzaam en zacht contact met de huid, of mag er wat meer kracht bij komen? Jij kiest. De massageolie die jij wil. We hebben maar liefst 11 verschillende oliën, ieder met een eigen unieke geur en werking. Maar geen stress! De masseur vertelt er alles over en laat je eerst ruiken, zodat je goed je keuze kan maken.

Wat je ook kiest: een ontspanningsmassage is een heerlijke massage in het teken van zorg en rust. Zodat jij lekker kunt ontspannen.

Massage met 100% natuurlijke oliën

Al onze oliën zijn 100% natuurlijk met een unieke en natuurlijke geur. Heb je liever geurloze olie tijdens je ontspanningsmassage? Dat kan natuurlijk ook. De massage voeren we uit met de olie die jij het prettigste vindt. Speciaal voor de ontspanningsmassage verwarmen we de olie al een beetje. Dat voelt lekkerder wanneer het wordt aangebracht.